Bedrijfsprofiel

 

manntech - Over ons

Als voormalig onderdeel van het Mannesmann-concern ontwikkelt, produceert, monteert en onderhoudt Manntech al 60 jaar gevelinstallaties voor gebouwen in alle delen van de wereld. Manntech staat sinds 1999 voor het begrip Mannesmann Technologie en heeft bewezen een stabiele factor in de markt te zijn. Vanuit Moerdijk zijn wij dagelijks met 50 medewerkers actief op de Nederlandse en Belgische markt.

 

Manntech biedt een compleet productprogramma voor gevelinstallaties aan voor de bereikbaarheid van binnen- en buitengevels, atria en glasoverkappingen.

Manntech ontwerpt gevelinstallaties in nauwe samenwerking met architecten, projectontwikkelaars, adviesbureaus, eigenaren en bouwbedrijven. Door de specifieke kennis en deskundigheid van projectleiders en engineers kan snel en vakkundig worden ingespeeld op de eisen en wensen van opdrachtgevers en wordt intensief samengewerkt met de projectteams van de klanten.

Na de ingebruikname kunt u op Manntech blijven rekenen. De door ons gerealiseerde gevelinstallaties worden met een goed onderbouwd onderhoudsconcept gedurende hun hele levensduur veilig en betrouwbaar operationeel gehouden.