Bedrijfsprofiel

Kwaliteit

Manntech levert creatieve, veilige en economische oplossingen voor de bereikbaarheid van gevels voor vrijwel alle gebouwen. Wij bieden op dit gebied werkelijk alles uit één hand: van advies, ontwerp en planning tot productie, installatie en onderhoud.

 

Bij het ontwerpen van de installaties maakt Manntech gebruik van de modernste hulpmiddelen zoals Autodesk Autocad (2D) en Inventor (3D).

Alle installaties, standaard of speciaal, worden volledig afgestemd op de specifieke eigenschappen van het gebouw.

 

Natuurlijk voldoen de installaties van Manntech aan alle geldende veiligheidsnormen zoals de EN 1808, RI&E veilig werken op hoogte, NTA 4614-5 en de CVG richtlijnen.

Daar Manntech al jaren actief deelneemt aan de diverse nationale en internationale normcommissies zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

 

Tijdens de ontwerp- en productiefase worden al onze producten aan de veiligheidseisen getoetst.

Voorafgaand aan het transport wordt de installatie uitgebreid gecontroleerd en getest.

Op locatie worden de installaties, alvorens deze in gebruik worden genomen, door eigen monteurs uitgebreid getest.

 

Ook na de in gebruikname kunt u op Manntech blijven rekenen. De door ons geleverde gevelinstallaties kunnen, indien gewenst, gedurende hun hele levensduur periodiek worden onderhouden door onze medewerkers.

 

Vanzelfsprekend is Manntech in het bezit van het NEN-EN-ISO 9001:2008 certificaat en is Manntech VCA** 2008/5.1 gecertificeerd.

 

Als lid van branche verenging VSB is Manntech in het bezit van het certificaat Waarborgregeling als teken dat Manntech veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.


Link:     ISO certificaat

            VCA** certificaat

            Flyer VSB

            Wet- en regelgeving